Are you a senior adviser? We're hiring!

 

We are currently looking for a senior adviser to join our team. Following is written in Norwegian, since we are based in Oslo, Norway, but we already have an amazing Englishman here at Playroom, so contact us for information in English if you would like to be his colleague.

image003.png
KIL-9238.jpg

Er dette deg?

Nå leter vi etter en strategisk rådgiver som elsker å jobbe med utvikling av sterke konsepter og som drives av å skape gode resultater. Vi ser etter deg som trigges av å jobbe med salg og har noen års erfaring med dette. Du har et bredt kontaktnett og er en god nettverksbygger. Som rådgiver i Playroom vil du være ansvarlig for å hente inn og utvikle spennende kunder.

Arbeidsoppgaver:

  • Utvikle sterke konsepter og skape gode resultater

  • Selge konsepter til kunder og skape gjenkjøp

  • Skape gode relasjoner og bygge nettverk

  • Ha et strategisk overblikk og identifisere utfordringer i innsiktsfasen


Om deg:

Vi leter etter deg som er positiv, offensiv og er en person som har lyst til å by litt ekstra på deg selv. Du trives med salgsprosessen, elsker mersalg og er flink til å skaffe deg gode relasjoner med kunder, kolleger, samarbeidspartnere og leverandører. Du er i tillegg kreativ og sitter gjerne litt ekstra foran macen for å lage gode presentasjoner, utvikle nye konsepter eller kladd til et manus til en filmidé du har som kan åpne hele arrangementet.

For å gjøre en god jobb i Playroom er det viktig at du er samfunnsengasjert og holder deg oppdatert på smått og stort som rører seg i vår bransje og hos kundene våre. Du må trives med en hektisk hverdag, være trygg på deg selv og ha en egen evne til å utfordre det etablerte. Vi ser for oss at du har bakgrunn fra design, reklame eller fra kommunikasjons/markedsavdeling hos en merkevare. Det er altså ikke et krav at du har jobbet i eventbransjen tidligere.

Vi tilbyr:

En spennende jobb i et pulserende miljø. I Playroom jobber vi teambasert og alle involveres i kreative prosesser. Vi er veldig opptatt av å ha et inkluderende arbeidsmiljø der alle trives, men vi forventer også at du involverer deg og bidrar med det du kan. Vi er et lag som søker en lagspiller med glød og lidenskap for det vi driver med.

Er dette deg? Da håper vi du vil sende oss noen ord om deg selv, din bakgrunn og hvorfor du er motivert for stillingen! Søknad kan sendes til jobb@playroom.no

 
Playroom Event